Synevo este partenerul nostru de încredere de mai mulţi ani.
Toate analizele fiind efectuate de Synevo filialele din Chişinău sau unele analize chiar în România.
De ceva timp, am inaugurat oficiu Synevo chiar în Centrul nostru, unde se efetuează

  • analiza generală a sîngelui
  • analiza generală a urinei
  • frotiu ginecologic
  • VSH

Rezultatul îl puteţi primi timp de 2 ore în aceiaşi zi.

SYNEVO este prezent în 10 ţări : Germania, Polonia, România, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Turcia si Georgia , deţine 83 de laboratoare, care efectuază 94 de milioane de teste pentru 12 milioane de pacienţi şi 414 centre de recoltare.

Cel mai mare laborator al SYNEVO – Institut für Medizinische Diagnostik MVZ GbR, situat în Berlin, cu o experienţă de peste 20 de ani, efectuează o paletă extinsă de teste: peste 3000 de teste de rutină și avansate. Acesta este acreditat la cele mai ȋnalte standarde Europene de calitate de catre DAkkS GmbH, deţinâd certificatele DIN EN ISO/IEC17025:2005 şi DIN EN ISO 15189: 20074.

Laboratoarele SYNEVO oferă cea mai largă gamă de servicii de laborator si de diagnostic si sunt parte a grupului international MEDICOVER, unul dintre liderii furnizorilor de servicii medicale private din Europa Centrala si de Sud-Est
Ȋncepând cu Octombrie 2011, SYNEVO a lansat operaţiunile şi ȋn Republica Moldova, prin amenajarea unui laborator privat ȋn Chişinau, respectând cele mai ȋnalte standarde de calitate din domeniu.

Astăzi, ȋn Republica Moldova, SYNEVO reprezintă o reţea de 4 laboratoare şi de 16 centre de recoltare, cu un spectru de investigaţii ce cuprinde aproximativ 3000 de teste diferite de laborator (de rutină şi diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie şi teste de genetică.

SYNEVO îsi asigură clienții si colaboratorii de respectarea riguroasă a standardelor de calitate știintifice, de grijă continuă pentru pacienți, cautând în permanență excelența în tot ceea ce face.